top of page

Sociaal ondernemen...

De manier waarop ik een bijdrage aan de maatschappij wil leveren, is door een werkplek te bieden aan mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Graag draag ik uit hoe mooi het ambacht van bakker is. Ik bied daarom een kleinschalige dagbesteding voor mensen met een beperking.


Zo werkt Antal sinds juni 2023 vier dagen per week in mijn bakkerij. Dit is echt een win-win situatie. Antal is een bakkerszoon en het bakkersvak is hem met de paplepel ingegeven. Inmiddels zijn we een hecht team en draaien we onze handen niet om voor bijvoorbeeld een grote levering worstenbroodjes voor de Gemeente Roosendaal. Met trots kunnen wij vertellen dat wij hofleverancier zijn van onder andere het College van Burgemeester en Wethouders. Vaak gaan we samen de bestellingen afleveren bij 't Huis van Roosendaal.


Door aan de Gemeente Roosendaal te mogen leveren kan ik een zinvolle dagbesteding bieden. Zo bakken we de hele week door worstenbroodjes, appelflappen, eierkoeken en taarten en al dan niet meer. Ook bieden we stageplaatsen aan leerlingen van de Mytylschool.


De leerlingen van de Mytylschool voeren nog een andere taak voor ons uit. Ze maken prachtige tekeningen op onze gebaksdozen. Dat is gewoon een feestje om te zien.


Mocht je meer willen weten over onze dagbesteding, neem dan gerust eens contact met mij op. Ik vertel je er graag meer over.


31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page