top of page

Op de koffie bij Mercedes


Vanmorgen ben ik samen met Yvonne naar Rotterdam geweest. Gezellig een bakkie doen bij Mercedes winnares van Heel Holland Bakt 2023.

Mercedes heeft samen met haar zus een vliegende start gemaakt met haar koffietent Bakkit. Ze hebben er heerlijke koffie en bakken daar zoals ze het zelf zeggen Baked Goods, en die zijn GOED! Ze hebben inmiddels aan de overkant ook een pandje gehuurd, die is ingericht als bakkerij. En hebben ze een compagnon gevonden in niemand minder dan Frank Haasnoot. Daarbij hebben ze als pastry-chef Boudewijn Nijmeijer, ook niet de minste!

Het is duidelijk dat Mercedes niet van half werk houdt. Dat zie, merk en proef je aan alles.


We zijn begonnen met een koffie en een latte met een brownie en een Bakkit wafel. Zo verschrikkelijk lekker! Na nog maar een koffietje en een verse gemberthee, kwamen vanaf de overkant verse Rotterdamse Rolls uit de bakkerij. Dus namen we nog maar een koffie, een Rotterdamse Roll en een heerlijke croissant. Nadat we lekker bij gekletst hadden met Mercedes, ideeën en inspiratie opgedaan, zijn we met een doosje vol met lekkers weer terug gegaan naar Roosendaal. Thuis lusten ze dat namelijk ook!


Waar zullen we de volgende keer eens op de koffie gaan? Hebben jullie ideeën?
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page