top of page

 Trakteren met Bakkershart 

Iets te vieren?

Ben jij binnenkort jarig of heb je iets te vieren? Daar hoort natuurlijk iets lekker bij! Bakkershart heeft een uitgebreid assortiment met de lekkerste huisgemaakte traktaties en taarten. Deze kun je eenvoudig online bestellen en afhalen in Roosendaal op een locatie naar keuze.

Hoe werkt
het?

Eenvoudig online bestellen

De traktaties zijn eenvoudig te bestellen met ons digitale bestelformulier. Je ontvangt via de mail een bevestiging van je bestelling inclusief een betaallink. Als alles geregeld is gaan wij voor je aan de slag om de lekkerste traktatie te maken. Het enige dat jij nog hoeft te doen is de traktatie op de dag van jouw voorkeur op te halen.

Alle traktaties worden vers gemaakt en daar hebben we tijd voor nodig. De traktaties moeten daarom minimaal 48 uur van te voren besteld worden.

Tijdens je bestelling geef je aan waar je de traktatie graag wilt ophalen. Als je hebt gekozen voor tHUIS (het bedrijfsrestaurant in het Huis van Roosendaal) dan kun je de traktatie op de afgesproken datum vanaf 9.00 uur ophalen. Heb je gekozen voor Bakkershart, dan nemen we contact met je op om een tijdstip af te spreken. Bij grote orders bezorgen wij op locatie, informeer gerust naar de mogelijkheden.

Traktaties

Klaar om te bestellen?

taart_4.jpg
bottom of page